LA ROND

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Rond. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 20:07 Snelle bezorging. Smakvol em ruim belegde pizza.
14 jul 2024 om 21:23 Smaakte prima zag er verzorgd uit.
14 jul 2024 om 14:12 Omdat ik eerder hier een lasagne had besteld die erg lekker was, bestelde ik dat nu ook. Het bakje was niet bepaald vol en het was zo flauw als wat. En dat terweijl ik toch echt geen zout eten ben gewend. Wat een tegenvaller.
13 jul 2024 om 1:16 Zeer snel bezorgd en goed op smaak.
12 jul 2024 om 20:35 Beste pizza’s uit houten
10 jul 2024 om 21:23 Snel bezorgd, fijn dat er via 'opmerking' aangegeven kon worden dat er een allergie van toepassing was. Lekker broodje, volgende keer kiezen we wat extra beleg omdat 1 plakje kaas en 1 plakje pepperoni wel erg weinig is op een italiaanse bol.
8 jul 2024 om 14:30 Zeer goed. Goed op tijd en warm. Prettige bezorger
5 jul 2024 om 20:16 Eten was weer heerlijk, goed gevulde calzone.
5 jul 2024 om 16:04 Top lekker en altijd op tijd prima service
4 jul 2024 om 20:46 Prima pizzas
3 jul 2024 om 20:21 Pizzabodems waren prima, lekker dun. Maar een pizza prosciutto 'afdoen' met niet-meegebakken plakken achterham viel hier niet zo goed. Bak het dan even mee, net als bij de prima belegde hawaii. Of nog beter: gebruik echte parmaham. Bezorgtijd prima!
2 jul 2024 om 20:21 We wisten dat het wat langer zou duren ivm voetbal. Toch werden we netjes gebeld met excuses dat het wat langer duurde. Was weer heerlijk. Miste (achteraf) wel de Spaanse pepertjes op mijn inferno. Maar zelfs zonder ook lekker!