LA ROND

LA ROND Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1753 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Rond. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 20:38 Zorg dat je bezorgers een goede navigatie hebben en niet eerst moeten bellen komt niet erg snugger over en omgang met mensen heeft hij nog veel te leren!
25 jun 2022 om 23:56 Heerlijk gegeten. Snel bezorgd.
25 jun 2022 om 19:42 Het was weer heerlijk !! De salade vers Echt de beste shoarma ever Thanx
24 jun 2022 om 19:59 Het was oke, ik zou het alleen geen Italiaanse pizza noemen. Een pizza zoals je verwacht bij een snackbar
20 jun 2022 om 21:17 Pizza’s waren heerlijk en heel erg warm. Top zoals altijd !
19 jun 2022 om 19:34 Goed eten, goede bezorging, prima prijs. 10/10 Dat was m'n review, maar kennelijk moet er verplicht een "delivery time" bij, want anders mag je je review niet plaatsen. Wat totaal irrelevant is natuurlijkals je op een afgesproken tijd laat bezorgen.
14 jun 2022 om 21:31 Prima bezorging, ik had ruim op tijd besteld, ekker eten. Erg smaakvol
8 jun 2022 om 23:02 Smerigste turkse pizza ooit. Vlees en pizza keihard en droog. Viel helemaal uit elkaar.
8 jun 2022 om 20:35 Prima!
8 jun 2022 om 19:55 Ik vondt het heel slecht patat keihard Hele grote stukken kip leek wel op kipfilet niet voor herhaling vatbaar
7 jun 2022 om 19:52 Pizza’s super lekker en ook de spaghetti voor onze dochter was fantastisch! Veel beter dan de ketens.
6 jun 2022 om 20:36 Normaal erg tevreden en heerlijke pizzas. Vandaag waren ze hard, niet echt warm en kregen we 1 verkeerde pizza geleverd. Calzones waren wel oke overigens. Gebeld, het bleek erg druk. Jammer, hopelijk volgende keer weer beter.